SkanPers.se SkanPers.no ScanPers.co.uk SkanPers Kommunikation

Skandinavisk Personal

Kontakta oss

Skandinavisk personal

SkanPers Kommunikation AHörnåkersvägen 14, 183 65 Täby, Sverige

kontakt skandinavisk personal

Kontor: +46(0) 70 83 03 288

Efter att ha arbetat med försäljning och service de senaste 25 åren, är min passion mötet med människor. Jag har genom åren gång på gång upplevt hur viktiga de personliga egenskaperna är. Jag blir engagerad av energi, entusiasm, glädje och positivitet i dessa möten människor emellan. Och visst smittar känslor? Tyvärr påverkas vi  även de gånger vi möts av negativa och energislukande förhållningssätt. Känner du på samma sätt?

Varje dag är fylld av möten med människor. Arbetsgivare som vill marknadsföra sig och söker personal och/eller vill ha hjälp inom sociala medier. Jobbsökande vars förhoppning och mål är ett nytt jobb, byte av bransch eller att förverkliga en dröm. Ständigt blir jag påmind om hur mycket det handlar om vad vi vill, och vad vi kan bidra med och den energi vi kan ge varandra.

Vi vet att människor attraheras av det som får oss att må bra. Vi vill känna att vi gör något meningsfullt och är på rätt plats. plats. Vad gör ert företag för att de anställda skall känna sig viktiga, värdefulla och uppskattade? Vad gör ert företag unikt? Var och en av oss med våra unika personligheter och varje arbetsplats med sina regler, värderingar och sociala samspel - når vi varandra med vår kommunikation?

Vårt mål är att bidra till att er organisation får rätt person på rätt plats. Jag är övertygad om att människor kan påverka andra människor positivt och att det är en stark kraft att dra nytta av!

Vi har inte alla svar, men ju bättre vi känner våra kunder, deras organisation och deras behov, desto mer kan vi bidra med vår erfarenhet och på så vis presentera vidare ett attraktivt företag som med mod, stolthet och styrka möter morgondagens utmaningar.

Med ett team av kreativa, energiska och motiverade medarbetare vill vi göra vårt bästa varje dag för våra kunder och besökare. Vi står för ärlighet, engagemang och kunskap. Vi brinner för det vi gör och ser en värld av underbara möjligheter oavsett ras, kön eller bakgrund. Alla kan vi följa vår dröm!

Ellen Øiesvold Palsen

//Ellen

VD SkanPers Kommuniation AB

ellen@skanpers.se  kontakta mig på LinkedIn