SkanPers.se SkanPers.no ScanPers.co.uk SkanPers Kommunikation

Skandinavisk Personal

Verisures anda handlar om att forma framtiden - vår egen och företagets.
Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige.
Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen.
Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter
och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 1,6 miljoner kunder och 6 500 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa. 

Vill du leda säkerhetsarbete inom en verksamhet som ställer tuffast möjliga krav på dig inom området?
Vi arbetar med ett starkt varumärke och en väl beprövad affärsidé. Att samarbeta med oss innebär en stor arbetsinsats, men det ger också mycket tillbaka.
Hos oss finns många möjligheter att lära och utvecklas. Vi siktar på långvariga relationer - såväl med våra partners som med våra gemensamma kunder.

Växa med företaget
Att ständigt röra sig framåt skapar möjligheter för oss alla. Det gör att vi kan växa både privat och i yrkeslivet. Och det gör vårt arbete mycket roligare.
Vi är övertygade om att de allra flesta människor vill förbättra och vidareutveckla sina färdigheter. I takt med att företaget och kompetensen hos medarbetarna växer finns goda möjligheter att ta ett större ansvar och gå vidare till nya uppgifter - på hemmaplan eller utomlands.

När du kommer till oss behöver du inte kunna allt från början. Vi är med hela tiden för att ge dig inspiration, utbildning och stöd. Vi ger våra anställda kontinuerlig utbildning vilket inkluderar coaching och ledarskapsutbildning i olika nivåer.

Verisure SverigeLediga jobb Verisure
Versisure facebookVerisure Sverige